xornada cálculo da pegada de co2

Xornada “Comercialización de produtos cárnicos procedentes de pequenas explotacións”

A Asociación de Desenvolvemento Rural Mariñas-Betanzos, en colaboración coa Consellería de Medio Rural, organiza a Xornada “COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS CÁRNICOS PROCEDENTES DE PEQUENAS EXPLOTACIÓNS”, que se desenvolverá o vindeiro 5 de Novembro.

 

Contidos do curso:

  • Oportunidades para os produtos cárnicos amparados baixo a normativa de artesanía alimentaria.
  • Oportunidades para os produtos cárnicos derivadas das novas regulacións e flexibilizacións en materia de hixiene da produción e comercialización dos produtos alimenticios.
  • A cadea alimentaria e requisitos dos distintos operadores.
  • Instalacións necesarias para produtores.

 

Imparte:

  • Luis Couto Lorenzo. Inspector Veterinario de Saúde Pública. Consellería de Sanidade. Xunta de Galicia.

 

Persoas destinatarias:

  • Agricultores/as en activo.
  • Persoas responsables e traballadores de empresas agroalimentarias.
  • Persoas con solicitude de incorporación á actividade agraria.
  • Persoas en idade laboral e menores de 60 anos con expectativas de incorporación ao sector primario.
  • Outras persoas interesadas.

 

Horario:

De 10.00 a 14.00 horas.

 

Lugar de realización:

CASA DA CULTURA VILA CONCEPCIÓN. Praza Vila Concepción, 1. 15679 Cambre (A Coruña) (Localizador: https://goo.gl/maps/2mFwuV3p2RFgVJgS6)

 

Inscrición:

As solicitudes deberán ser presentadas pola persoa interesada en participar no curso, preferentemente na Asociación de Desenvolvemento Rural Mariñas-Betanzos, empregando o seguinte formulario:

https://mediorural.xunta.gal/sites/default/files/temas/formacion/formacion-continua/formacion-2021/Formulario%20solicitude%20de%20asistentes%20(word)%20(2).docx

As solicitudes enviaranse ao correo: diego.miranda@marinasbetanzos.gal 

Agradecemos a difusión desta actividade entre as persoas, empresas e entidades que consideres poidan estar interesadas en participar.

 

Cartel curso comercializacion carne